Oog in oog met Jean-Claude Van Damme.

Filmfestival Oostende verwelkomde zondagavond Jean-Claude Van Damme als eregast. Een stukje Hollywood aan zee, met een volkstoeloop als gevolg. Een massa fans probeerde een glimp op te vangen van hun held. “JCVD, we love you”, klonk het. Ze kregen waar voor hun geld. Van Damme haalde zowaar zijn dancing moves uit Kickboxer boven op de zeedijk. Met meer dan duizend waren ze, de fans. Poster in de hand. In de hoop een handtekening te veroveren. Sommigen kwamen uit Frankrijk en hadden een dag in de auto gezeten. Anderen stonden al te wachten van 8uur ’s morgens. Wij moesten gelukkig niet aanschuiven, en namen plaats voor Het Nieuwsblad in de geïmproviseerde perstribune. Het deed ons denken aan de ontmoeting met 007 Pierce Brosnan in 2014.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s