Matteo Simoni opent Filmfestival Oostende

De twaalfde editie van Filmfestival Oostende is vrijdagavond feestelijk van start gegaan. Regisseur Koen Mortier en master van het festival Matteo Simoni onthulden elk een ster op de Walk of Fame op de Oostendse zeedijk.

Actrice Ruth Beeckmans mocht als verrassing Simoni verwelkomen op de zeedijk. In een minutenlange speech had ze enkel lovende woorden voor de acteur. Over zijn carrière, over zijn persoonlijkheid. “Je bent een fantastische gast. We hebben elkaar leren kennen tijdens Safety First. Wat een fantastische tijd”, zei ze. Simoni kreeg er tranen van in de ogen. Gevolgd door een innige omhelzing. Zo’n tweehonderd nieuwsgierigen volgden het startschot van het filmfestival. Nog eens zoveel mensen troepten samen aan de rode lopers van het Kinepolis en het Kursaal. In de hoop een glimp op te vangen van de vele bv’s die er passeerden. ‘Engel’, de nieuwe film van Mortier, mocht Filmfestival Oostende openen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s