In betere tijden.

De klachten over grensoverschrijdend gedrag van Bart De Pauw domineren al enkele dagen het nieuws. Vlaanderens bekendste televisiemaker bracht vorige week zelf naar buiten dat de VRT de samenwerking met onmiddellijke ingang had stopgezet na meldingen van ‘flirterige smsjes en zelfs stalking’. Onder andere actrice en regisseur Hilde Van Mieghem spaarde De Pauw niet. “Ik ken slachtoffers. De feiten die ik ken, zijn ver voorbij de grens”, zei ze op televisie.

In ons fotoarchief vonden we beelden van De Pauw en Van Mieghem samen. In betere tijden. Op Filmfestival Oostende, 2010. Bart de Pauw was er Master en voorzitter van de jury van de Vlaamse Filmprijzen, waarin ook Hilde Van Mieghem zetelde. Op de openingsavond kwamen ze samen toe op de rode loper, en stonden ze ook samen de pers te woord. Tijden veranderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s