IN BEELD. The Crystal Ship verovert Oostende

Oostende maakt zich op voor misschien wel het hipste event van het jaar: The Crystal Ship. Het grootste public art festival van Europa is aan de tweede editie toe. Zo’n twintig artiesten uit de ganse wereld leven zich momenteel uit op gevels van woningen en appartementen. Het kunstenparcours wordt uitgebreid met 18 werken, wat het totaal op 40 brengt. Daarnaast stellen ook 115 Oostendenaars hun gevel ter beschikking. Het maakt van Oostende één groot openluchtmuseum. De officiële opening vindt dit weekend plaats. Wij gingen, net zoals bij de eerste editie vorig jaar, vooraf al eens piepen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s