Militairen bestormen strand voor Storm Tide 2. Geen film, wel een legeroefening.

Het strand van Oostende werd maandag bestormd door een honderdtal militairen. Wandelaars hoefden echter niets te vrezen. Defensie organiseert van 16 tot 21 november de oefening Storm Tide 2 in en rond de badstad. Met deze oefening oefent Defensie procedures en technieken voor de evacuatie en repatriëring van landgenoten uit het buitenland. In 2008 organiseerde Defensie al de gelijkaardige oefening Storm Tide 1 in de badstad. In totaal zo’n 2.000 militairen palmen deze dagen Oostende in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s