Update: ongevallen ontsieren Moederdag

Drie jonge slachtoffers in Raversijde, drie gewonden in Koekelare. Moederdag werd ontsierd door twee zware verkeersongevallen. Update: bij het ongeval in Koekelare is eveneens een slachtoffer gevallen. Een 58-jarige vrouw uit Torhout is ’s avonds in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Als jonge vader, met een fantastische vrouw/moeder en een prachtige zoon, had deze zondag ook voor mij een leuke moeder- en familiedag moeten worden. Het werd een onvoorziene werkdag die om 7uur begon, en om 22.15uur eindigde.

Maar laat ons vooral en absoluut niet klagen. Volgend jaar kan ik gewoon opnieuw Moederdag beleven. De (intussen vier) slachtoffers én hun familie niet. Relativeren is belangrijk in deze job én in het leven. Dat merk ik elke dag opnieuw.

Sterkte aan de nabestaanden. De getuigenissen raakten me diep. Een werkdag als deze zondag verdwijnt in het niets bij hun verdriet.

 DSC_2275DSC_2318

DSC_2354DSC_2358

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s