Een Omer te veel op?

In de Langestraat in Oostende is zaterdagnamiddag een trekpaard zwaar ten val gekomen. De brandweer kwam ter plaatse om het dier van zo’n 1.500 kilogram opnieuw recht te helpen.

Twee trekpaarden trokken zaterdagnamiddag een koets van brouwerij Bockor om in het stadcentrum van Oostende promotie te maken voor het blond bier Omer. In de Langestraat in de Oostendse uitgaansbuurt liep het echter plots fout. Een van de trekpaarden is vermoedelijk uitgegleden en kwam zwaar ten val op de grond. Het dier was bij bewustzijn, maar geraakte niet op eigen krachten recht. De brandweer slaagde er uiteindelijk met veel moeite in om het trekpaard van zo’n 1.500 kilogram opnieuw te been te krijgen. Of het paard iets overhoudt aan de valpartij was niet duidelijk. Het dier kon op zijn eentje opnieuw wegwandelen. De politie kwam ter plaatse om uit veiligheidsoverwegingen kijklustigen op enige afstand te houden.

Foto: © Dominique Jauquet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s