Met de groetjes van Odette.

Ruim twee weken nadat storm Odette over de kust raasde, zijn de gevolgen nog steeds zichtbaar op het strand.

In Oostende mogen strandcabines dit jaar tot eind oktober blijven staan. Een maatregel omdat de cabines door corona pas later in gebruik konden genomen worden. Veel plezier zullen de cabinehouders deze maand echter niet hebben. Het strand is nog steeds een ravage na de passage van storm Odette. Op sommige plekken ligt het zand er metershoog bij. Hier en daar liggen er nog losse deuren in het zand. Medewerkers van de stad zijn sinds de storm dagelijks in de weer met puin (lees: zand) ruimen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s