Verlichtingsmasten van 19 meter hoog sieren Baelskaai

Het nieuwe stadsdeel op de Oosteroever krijgt verder vorm. Het havengebied wordt momenteel omgevormd tot trendy woonwijk. Nieuwe appartementsgebouwen rijzen uit de grond, de heraanleg van de Hendrik Baelskaai is volop bezig, en nu is ook de plaatsing van de verlichtingselementen gestart. De opvallende, karakteristieke lantaarnpalen uit hout en aluminium zijn negentien meter hoog en werden geconstrueerd in Finland. De verlichtingspalen hebben de vorm van een mast om het maritieme karakter van de site behouden. In totaal komen er tien masten op de Hendrik Baelskaai. Kostprijs: 680.000 euro. De private ontwikkelaars op de Oosteroever investeren mee in de aanleg van het openbaar domein.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s