Dit was 2017.

2017 was opnieuw een boeiend jaar. Uit meer dan 1.000 beelden hebben we een selectie gemaakt. Het resulaat van journalistiek werk, copywriting, en foto-opdrachten. Hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar.

Van de Nieuwjaarsduik tot de eerste schooldag. Van stormweer tot sneeuwval. Van de verhuis van de Mercator tot de tentoonstelling Het Vlot. Van de drievoudige moord in Moere tot de campingmoord in Middelkerke. Van Jacky Lafon tot Oscar and the Wolf.

Het zijn beelden van gebeurtenissen of personen die in 2017 het nieuws maakten. In en rond Oostende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s