FOTOSPECIAL. Brandweerman, een berekend risico.

Deze morgen waren we getuige van een verwoestende brand in de Jules Peurquaetstraat in Oostende. Een brand verslaan geeft altijd een dubbel gevoel. Respectvol ten opzichte van de slachtoffers. Onder de indruk van het werk van de hulpverleners. Telkens opnieuw.

Wat brandweermannen doen is niet vanzelfsprekend. Als wij uit een brandend gebouw lopen, gaan zij naar binnen. Een berekend risico. Maar nooit zonder gevaar. Dat blijkt ook uit onderstaande beelden. Een kleine selectie uit mijn archief van de afgelopen tien jaar. Respect.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s