FOTO. Guga Baúl sluit theatertour af in het Kursaal

Televisiegezicht Guga Baúl sluit op 6 februari 2016 zijn theatertour met live-band ‘Radio Guga’ af in het Kursaal Oostende. Redenen genoeg om even te poseren. 

Guga Baúl, in het dagelijkse gewoon Laurent Bailleul (29), is een geboren en getogen Oostendenaar. Tennisser bij Ostend Tennis Club, voetballer bij Union Zandvoorde. Buiten Oostende is Guga vooral bekend als stemmenimitator. Hij brak in 2010 door in het VTM-programma Tegen de sterren op, veroverde zalen met zijn theatershow Maestroloog, en startte Radio Guga op, een muziekproject met zangimitaties van onder andere Ozark Henry, Gorki, Bart Peeters, Editors, Arno en Raymond van het Groenewoud. Radio Guga toerde de festivals af, maar is ook te zien in theaterzalen. De slotvoorstelling vindt plaats op 6 februari 2016, in zijn eigen Oostende. Info: http://www.comedyshows.be

DSC_2818

DSC_2823

 

 

DSC_2817

DSC_2819

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s