FOTOSPECIAL. KVO-supporters in beeld

Wie had enkele seizoenen geleden kunnen denken (lees: dromen) dat KV Oostende – Anderlecht de topper zou zijn van de vierde speeldag in de Jupiler League? Sinds Marc Coucke KVO overnam is de club in een stroomversnelling geraakt. De inzet afgelopen zondag? De leiderspositie. Een uitverkocht Albertparkstadion met 7.200 toeschouwers was het logisch gevolg. De KVO-supporters leven op een wolk. En na de historische 3-1 overwinning tegen Anderlecht zullen ze daar nog even blijven. Een portie enthousiasme in beeld…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s