Stormjagen, part of the job.

Aan de kust woedt er sinds deze namiddag een hevige storm. Dat zorgt voor heel wat materiële schade, maar ook voor letsels. In Oostende raakte een vrouw zwaargewond toen ze in haar keuken brokstukken op zich kreeg van een aanpalend appartement in aanbouw. In de Passchijnstraat in Oostende is de houten dakconstructie van een woning in aanbouw door de hevige storm losgekomen. Hierdoor stortte een zijgevel van de halfopen bebouwing naar beneden. Op de zeedijk hadden sommige wandelaars het bij momenten zelfs moeilijk om zich recht te houden. Ook het verkeer liep hinder op. Het Agentschap Wegen en Verkeer sloot de Kustbaan tussen Oostende en Middelkerke af voor alle verkeer door zandophopingen op de rijbaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s