IN BEELD. Ongevallen met trucks.

De ochtendspits in Oostende werd woensdagmorgen verstoord door een gekantelde vrachtwagen op het Van Glabbekeplein (foto 1). Het is niet de eerste keer dat we getuige zijn van een spectaculair ongeval waarbij een truck betrokken is. Een blik in ons archief levert volgend overzicht op.

Eén gedachte over “IN BEELD. Ongevallen met trucks.

  1. Ja trucks en truck chauffeurs…ik behaalde mijn vrachtwagen rijbewijs na mijn zestigste….’t is een hele verantwoordelijkheid met soms grote gevolgen, zo’n ding besturen. Neen, een pen en een fototoestel zijn minder gevaarlijk…. hoewel, in Oostende misschien; overal ter wereld sterven bijna dagelijks reporters omdat ze te dicht bij het gevaar komen omdat net dat het meeste geld opbrengt of en dat is erger, omdat ze verslag doen van wantoestanden waar geld- of machthebbers liever geen pottenkijkers hebben. Dom ? Tsja, toch zijn het meer MIJN helden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s