Tussen het barbecuen en slapen door.

Het was eindelijk zomer gisteren. Zon, warm, nog meer zon, nog warmer. Tijd om te barbecuen dus, met familie en vrienden. Genieten, al werd de gezelligheid tot tweemaal toe verstoord. Eerst voor een ongeval met een motorrijder in Oudenburg, wat later voor een brand op een speelplein in Oostende. Geen erg. Wat extra houtskool op de barbecue, en we eten rustig verder. Toch zat de ellende er nog niet op. Deze nacht moesten we opstaan voor een zwaar verkeersongeval op de autosnelweg in Ettelgem. Een journalist werkt tussen het barbecuen en het slapen door. Ook op zaterdag. Meer foto’s bij ‘Sad But True’.

DSC_1636 (1) DSC_1657 (1) DSC_1891 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s