Meteen ravage op eerste werkdag.

O-ironie. Terug aan het werk op de eerste dag van de zomervakantie. En het was meteen prijs. Op de Brugsesteenweg in Mannekensvere, deelgemeente van Middelkerke, vond een zwaar verkeersongeval plaats met een vrachtwagen. De bestuurder verloor er om nog onduidelijke reden de controle over het stuur en kwam met de vierwieler in de berm terecht. Het voertuig reed wat verder een boom af en kwam uiteindelijk zo’n honderd meter verder op zijn zijkant tot stilstand in de gracht. De chauffeur werd met verwondingen aan het hoofd overgebracht naar het ziekenhuis in Veurne. Dan valt mijn werkdag eigenlijk nog mee. Beterschap aan de man. Meer foto’s bij ‘Sad But True’.

DSC_1322 (1) DSC_1350 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s