Een welgemeende knuffel voor de hulpdiensten.

Hoe groot kan een contrast zijn. Zaterdag kregen drie (vrouwelijke) redders nog af te rekenen met agressie van een tiental jongeren. Een dag later kregen ze knuffels van dankbare ouders.

Een zesjarig jongetje was zondagnamiddag verloren gelopen op het strand van Mariakerke.  De procedure ‘drenkeling’ werd opgestart. De Seaking rukte uit. Brandweer, politie, en de redders zochten naar het jongetje. We waren getuige van bange momenten. De mama keek roerloos voor zich uit naar de reddingsboten. De papa zakte bijna in elkaar terwijl hij informatie gaf aan de hulpdiensten. Het kindje werd uiteindelijk 800 meter verder teruggevonden. Een emotionele hereniging, gevolgd door knuffels voor de hulpverleners. Een mooi moment, dat te zien was op de website en de nationale pagina’s haalde in Het Nieuwsblad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s