IN BEELD. De metamorfose van de Oostendse luchthaven.

De internationale luchthaven Oostende-Brugge 2.0 krijgt verder vorm. Sinds het Franse EGIS de exploitatie 3,5 jaar geleden overnam onderging de luchthaven een metamorfose. Het aantal gates werd verdubbeld, er zijn meer handbagagecontroles, de gevel werd gerenoveerd, de vertrekhal aan luchtzijde kreeg een horecazaak met winkels, er werd een vip-lounge geïnstalleerd, en de centrale vertrekhal werd geschilderd. Vandaag vond het sluitstuk plaats van de vernieuwing van de vertrekhal: de opening van ‘Hall B’. Blikvanger is de Junior Club, een ruime speelzone voor kinderen met ook een bar en relaxruimte voor de ouders. “Uniek in België”, klinkt het.

De ideale gelegenheid om in ons archief te duiken. Op zoek naar passende beelden van de luchthaven. Van vandaag, van vorig jaar, van de afgelopen jaren.  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s