Gps stuurt wagen naar Jaagpad, met botsing als gevolg

In de Bargestraat in Oostende, vlak voor de Plassendalebrug, zijn zaterdagnamiddag in een scherpe bocht twee wagens tegen elkaar gebotst. Eén persoon werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 14.45uur. Een BMW 4 Coupé, die vanuit de richting van Bredene kwam, botste er tegen een Audi Q3 die vanuit Oudenburg kwam. De lokale politie Oostende en de lokale politie Kouter kwamen ter plaatse, omdat het ongeval vlakbij de grens tussen Oostende en Oudenburg plaatsvond. De politie Kouter onderzocht de omstandigheden van het ongeval. De collega’s uit Oostende regelden het verkeer over één rijbaan. Volgens de eerste vaststellingen volgde de bestuurder van de BMW zijn gps, maar die stuurde hem richting Jaagpad rechtdoor in plaats van de bocht richting Plassendalebrug te volgen. De bestuurder was hierdoor mogelijk verrast, waardoor het tot een aanrijding met de Audi . “Het is niet de eerste maal dat hier een ongeval gebeurt doordat de gps de wagens richting Jaagpad zendt”, vertelt een buurtbewoonster. De schade aan beide auto’s was relatief groot Van de BMW waren verschillende aribags afgegaan. Eén passagier raakte gewond, en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s