Sombere dag in het verkeer.

De werkdag eindigde zoals ze begon, met een zwaar verkeersongeval.

Deze morgen belandde een wagen op de autosnelweg E40/A18 ter hoogte van de afrit in Gistel in de gracht. Vermoedelijk schatte de jonge bestuurster de bocht verkeerd in. De wagen begon te slippen, boorde zich door het struikgewas en kwam meters lager in de gracht terecht. De vrouw kon zichzelf uit het wrak bevrijden. Ze was diep onder de indruk en werd met pijn in de borst afgevoerd naar het ziekenhuis.

Op het kruispunt van de Elisabethlaan en de Vogelzangdreef in Oostende gebeurde ’s avonds een zwaar verkeersongeval tussen een personenwagen en een bestelwagen. Twee personen werden overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer had zo’n 45 minuten nodig om de passagier uit het wrak te bevrijden. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.
We leverden beeldmateriaal aan Het Nieuwsblad, Krant van West-Vlaanderen, en Focus-Wtv.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s