Onvermijdelijk.

‘Lap. We staan zelf in de file van het ongeval waar je een foto van moet nemen’. Het overkwam ons deze morgen. 

Bij ongevallen op autosnelwegen proberen we altijd eerst alternatieven te zoeken om tot een goed beeld te komen. Bruggen, omliggende straten. Maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Zoals deze morgen. We gokken om toch de autosnelweg te nemen. Maar al vrij snel werd duidelijk dat het verkeer muurvast zat. Een vrachtwagen was tegen een bufferwagen van wegenwerken gebotst in Oudenburg. Op een stuk met enkel twee rijstroken, zonder pechstrook. Dan weet je dat het nog een tijdje kan duren. De pechstrook is geen optie. Absoluut niet. De hulpdiensten moeten hun werk kunnen doen. Risico’s nemen én verkeersovertredingen maken, enkel voor een foto? No way. Geduld hebben is de boodschap, én hopen dat nog niet alles is opgeruimd als je na het aanschuiven dichterbij bent geraakt. Spannend, maar vandaag werd ons geduld beloond. Meer foto’s bij ‘Sad But True’. 

DSC_5404 (1) DSC_5413 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s