Het meest besproken plein van Oostende.

Het Zeeheldenplein. De naam zegt veel. Het plein eert de zeehelden, met het Zeeliedenmonument als symbool voor de overleden Oostendse vissers. Het Zeeheldenplein werd vorig jaar prachtig gerenoveerd en uitgebreid. Maar het kunstwerk ‘Rock Strangers’ van Arne Quinze en deze maand ook het reuzenrad lokken verdeelde reacties uit. ‘Een misplaatst pretpark’, volgens sommigen. ‘Een hedendaags evenementenplein’, volgens anderen. Voor of tegen, het Zeeheldenplein is vandaag het meest besproken plein van Oostende. En daarom verdienen deze foto’s een plaats in onze fotoreeks ‘Ostend City’.

DSC_0622 (1)DSC_0619 (1)DSC_0639 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s